Daca doriti ca afacerea dvs sa fie promovata in paginile Oradea Online, click aici.

Baile Felix, pentru momente de incantare

Baile Felix, Cazare Baile Felix, Program Baile Felix, Preturi Baile Felix

Baile Felix

Situata la circa 10 kilometri de Oradea, statiunea Baile Felix, este una dintre cele mai cunoscute destinatii turistice din Romania, gratie bailor termale cu care se poate mandri. Un lucru important este ca statiunea, este primitoare pentru turistii veniti atat din tara, cat si din strainatate in toate cele patru anotimpuri iar locurile de cazare Baile Felix sunt dintre cele mai numeroase din Romania (peste 3000).

Cei mai multi turisti sosesc aici intrucat au auzit de beneficiile oferite de apele termale, care pot sa trateze afectiuni diverse. De altfel, printre afectiunile tratate se numara: reumatismale inflamatorii, reumatismale degenerative, reumatismale abarticulare, post-traumatice neurologice periferice, neurologice centrale ginecologice si asociate.

In plus, intre tipurile de proceduri utilizate se numara: kinetoterapie, bai calde cu ape minerale în cazi si bazine, electroterapie, hidroterapie, aerohelioterapie in bazine deschise cu apa termala, aerosoli, gimnastica medicala, bai de lumina, sauna si cosmetica.

lacul cu nuferi baile felix

lacul cu nuferi baile felix

De asemenea, o alta atractie importanta a statiunii Baile Felix o reprezinta binecunoscutii nuferi termali, acestia reprezentand singurul caz in care o specie de plata tropicala poate sa traiasca intr-o clima temperata. Pot fi intalniti in lacul special amenajat din centrul statiunii Baile Felix, loc in care se aduna an de an, turistii adunati din intreaga lume pentru a admira frumusetea acestor flori. Iar pe langa aceste delicate specii de nuferi, se alatura si lotusii, adusi din India si Pakistan – Nelurnuncifera, Africa – Nymphea zanzibarena, Asia si Africa – Aeibornia crasepis. De un farmec aparte, lacul este o mandrie reala a statiunii Baile Felix.

In ceea ce priveste modul de petrecere al timpului liber exista o varietate de optiuni printre care se numara: strandurile cu apa termala, diverse localuri, cluburi si restaurante, iar acomodarea si cazarea in statiunea Baile Felix se poate face de la vile si pensiuni pana la moteluri sau hoteluri cotate cu pana la 4 stele. Acestea din urma pun la dispozitia clientilor servicii de inalta calitate, incluzand si piscine interioare extrem de elegante si de primitoare.

De specificat este faptul ca temperatura apelor termale este situata in pragul de 20-49 grade Celsius. Mai mult decat atat, gratie continutului ridicat de saruri minerale, medicii internisti recomanda pacientilor tratamentele sau curele cu ape din bai, astfel ca o vacanta odihnitoare in statiunea Baile Felix ar fi una demna de apreciat, oferindu-va clipe de delectare, dar si de sanatate in acelasi timp.

Speak Your Mind

*